Het was zondag 29 mei: een mooie, zonnige middag. V4 had zich verzameld voor het binnenvaartmuseum in Maasbracht, maar kwam tot een interessante ontdekking: de tegenstander had besloten om van te voren niet even te checken of ze uit of thuis moesten spelen en waren dus vrolijk afgereisd naar het prachtige Klimmen. Er was contact tussen de teamleiders, en uiteindelijk besloot het genereuze V4 om toch weer richting Klimmen te reizen. Om ongeveer kwart voor twee kon er dan toch eindelijk geschaakt worden… grotendeels dan.

Het was zondag 20 maart, het zonnetje scheen en de lucht was blauw. Dat kon maar één ding betekenen: het was tijd voor ronde 5 van de LISB-competitie. Met goede moed (en een beetje haast) vertrokken zes jeugdige V4 spelers richting Eijsden en om 13:00 begonnen de partijen op de nieuwe locatie van Eijsden: 't Kelderke.

Na een erg lange coronapauze was het zondag 20 februari weer tijd om te schaken! Helaas was niet iedereen van de partij: sterspeelster Nadia Divincenzo maakte eenmalig plaats voor Voerendaal 4 debutant Thei Holka. Het stormde ontzettend, maar gelukkig maakt dat voor schaken niet uit: om 13:00 gingen de partijen van start.

Afgelopen zondag was het weer zover: een nieuw LISB-competitie seizoen. En natuurlijk begint het seizoen met de klassieker V4-V5! V4 is het enige echte jeugdteam van SV Voerendaal onder leiding van Willem Gommer en V5 is een mix van (heel) oud en (erg) jong onder leiding van Henk Gommer. De laatste keer dat deze teams elkaar ontmoette was het resultaat in het voordeel van V5: https://www5.svvoerendaal.nl/index.php/externe-competitie/voerendaal-4/526-de-derby-v4-v5

Maar nu was V4 terug en naar hun mening sterker dan ooit!

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com