Henk Temmink ging de laatste avond in met een voorsprong van ongeveer een punt op Guus van den Akker. De anderen lagen al twee punten of meer achter. Guus kon deze avond helaas niet aanwezig zijn, waardoor zijn opgave voor deze avond een stuk makkelijker werd. Als lid van Voerendaal en erelid van Schaesberg was het ook heel toepasselijk, dat juist Henk het toernooi won! Camiel Peerlings kwam wel dichterbij, maar kon Henk niet meer bedreigen. Camiel pakte wel de tweede plaats met een prima score.

Er komt een heel leuk schaakevent aan.
Een 'schaakslag der steden', op zaterdag 10 september tussen Maastricht en Parkstad.

We spelen in vier groepen:

  • jongste jeugd
  • oudere jeugd
  • senioren
  • veteranen

Doe je mee of kom je kijken?
Hieronder vind je informatie en een link naar een aanmeldformulier.

Waar tijdens de zomervakantie de meeste leden van SV Voerendaal kiezen voor een vakantie zonder schaakstukken zijn er toch enkele fanatiekelingen die in deze periode deelnemen aan een schaaktoernooi, zelfs over de grens!
Klik op onderstaande links om naar hun resultaten te kijken.

Het blijft spannend in de Zomerrapid. Ondertussen hebben we al vier van de zes avonden achter de rug en het verschil aan kop is slechts 0.2 punt! Guus van den Akker en Henk Temmink maken er een mooie strijd van. Het gat naar de nummers drie (Ruud Lemmers) en vier (Camiel Peerlings, die een avond gemist heeft) is zo'n twee punten. Dat is een aanzienlijk gat.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com