En opnieuw wist Henk Temmink de hoofdprijs in de wacht te slepen. Na 7 rondes gemengd Zwitsers gespeeld te hebben en 5 rondes in een poule van 6 van eigen niveau was hij wederom de winnaar net als vorig jaar. Dit jaar was echer de tegenstand aanmerkelijk groter. Maar liefst 11 spelers met een rating van boven de 1900 namen deel. Totaal deden er 29 schakers mee varierend in leeftijd van 13 tot 73 en van een rating van 1000 tot 2200. Daar zal menig club jaloers op zijn. 

 Gelukkig waren er nog wat meer prijzen te verdelen. Na de eerste 7 rondes werden 5 groepen van 6 gemaakt die een halve competitie speelden. Voor de eerste twee van elke groep waren er prijzen geregeld. De prijzen waren er voor: 

Groep A: Henk Temmink en Ruud Lemmers 

Groep B: Marcel Frenken en Luc Zimmermann

Groep C: Roger Hunen en Bart van der Zwet

Groep D: Tom Vrouenraets en Henk Gommer

Groep E: Frits Verheijen en Olaf de Koning

De hoofdprijs was er echter voor Tom Keulen die al jaren een zaal aan de schaakvereniging beschikbaar stelt. Een welgevulde schaal met levensmiddelen voor hem en zijn familie was hem van harte gegund. Na afloop kon er flink geborreld worden met snacks van CafĂ© Keulen. Al met al was het een zeer geslaagd toernooi.  

Foto's zijn te vinden op: https://www.facebook.com/s.v.voerendaal/ 

 

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com